...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
OSLO PINHEADS ER STIFTET!
Onsdag 11. juni vil forbli en merkedag for flipperfrelste Oslofolk. Dette er dagen da det første flippertreffet i Oslo Pinheads fant sted.

Entusiast Are Stig Larsen åpnet sine dører og inviterte til flipperspilling i sitt hus like utenfor Oslo, noe som tydeligvis vakte stor begeistring for de 15 frammøtte. Et ekstremt regnvær og skumle tordenskyer gjorde de fremmøtte entusiastene litt nervøse, men skyene forsvant heldigvis kjapt og spillene kunne skrus på igjen.


I første etasje kunne man spille på følgende flippere: Twilight Zone, NBA Fastbreak, Demolition Man, World Cup Soccer, Johnny Mnemonic, No Fear og Indiana Jones samt et kronespill. Av disse var Twilight Zone den flipperen som ble spilt mest. Dessverre var NBA Fastbreak noe ustabil og til tross for et fantastisk flott estetisk utseende var den lite teknisk samarbeidsvillig og ble derfor stående avslått store deler av kvelden.


Nede i kjelleren kunne man spille på Getaway, Twilight Zone, Attack From Mars og Earthshaker. Av disse var utvilsomt Attack From Mars den mest spilte. Treffets eldste flipper (Earthshaker) var også en populær maskin, mye på grunn av heftig lyd og gode lyseffekter.


Det ble servert sjokoladekake, brownies, kaffe og Cola på boks. Flipperpraten gikk ivrig blant de frammøtte og meninger om de ulike flipperne ble flittig utvekslet.

Christian Grande - 6/12/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!