...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
KANALEN UNDERHOLDNINGSSENTER LEGGES NED
Norge har nå mistet sin siste rene spillebule idet Kanalen Underholdningssenter i Oslo stenger dørene for godt søndag 13. juli klokken 17:00.

Dette kom ikke som noen stor overraskelse, men det er likevell en trist nyhet. For ikke lenge siden ble Kanalen Underholdningssenter i Trondheim stengt, og allerede da var det bare et tidsspørsmål før det samme ville skje i Oslo. De få kvadratmeterne med utbetalingsautomatene omsatte for mer enn de flere hundre kvadratmeterne med underholdningsautomater tilsammen. Med en høy husleie og mange ansatte ble det vanskelig å få konseptet til å møtes rent økonomisk.

Kanalen Underholdningssenter er en datterbedrift av Norsk Lotteridrift, og senteret ble åpnet med store ambisjoner. Det ble nedlagt mye arbeid i å utvikle et miljø rundt senteret. Åpningen ble i sin tid annonsert med store oppslag i VG. Kanalen har også egne nettsider, men disse ble sjeldent oppdatert (over ett år siden sist oppdatering). Her kunne man også registrere seg som "medlem" og motta nyhetsbrev fra Kanalen. Undertegnede registrerte seg for halvannet år siden og har fortsatt ikke mottatt noe...


Hard Rock Cafe?
Ubekreftede rykter sier at det er velkjente Hard Rock Cafe som ønsker å overta lokalene. Det har lenge vært snakk om etablering av Hard Rock Cafe i Oslo, og man kan vel ikke si annet enn at de gamle lokalene til Kanalen må passe utmerket til et slikt formål.


Trist er det uansett at vi altså har mistet vår aller siste rendyrkede samlingspunkt for automater i Norge.

Christian Grande - 7/7/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!