...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
GAMEROOM MAGAZINE NR. 7/2003
For noen dager siden dumpet Juli-utgaven av Gameroom Magazine ned i postkassen. Bladet inneholder en rekke interessante artikler relatert til flipperspill.

Augustutgaven er allerede i distribusjon i USA, men grunnet treg postgang ligger vi litt etter her på den andre siden av atlanteren. Gameroom Magazine er et tidskrift for "gameroom enthusiasts", og har eksistert siden 1989. Bladet utkommer månedlig og til tross for en sterk overvekt av annonser, har de ofte spennende artikler som omhandler blant annet flipperspill.

I siste utgave er hele forsiden viet en rarietet fra Bally ved navn "Bigfoot". Denne ble kun produsert i to eksemplarer, og Gameroom Magazine har fått tak i eksklusive bilder flipperen - samt et intervju med en av de som jobbet med den; Jim Patla.


Gameroom Magazine pleier også å inneholde artikler om jukebox, arcade, utbetalingsautomater, salgsautomater og brusautomater samt emner relatert til de ulike kategoriene. Juli-nummeret har en interessant artikkel om mekaniske myntinnkast som er vel verdt å lese.


Til tross for litt mye annonser og reklame så er Gameroom Magazine et blad som er vel verdt å få med seg dersom man vil følge med på "gameroom"-trendene i USA. Bladet har en stabil redaksjon og framstår som profesjonelt. Dersom man ikke ønsker å lese om noe annet enn flipperspill kan imidlertid bladet Pingame Journal anbefales på det sterkeste!

Nettsider: Gameroom Magazine
Nettsider: PinGame Journal

Christian Grande - 8/5/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!