...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
GAMEROOM MAGAZINE NR. 8/2003
Det gikk ikke engang en uke fra Juli-utgaven av Gameroom Magazine kom i postkassa og fram til August-nummeret ankom. Posten er ikke alltid pålitelig, men det er alltid like hyggelig å motta litt flipperrelatert lesestoff!

I begynnelsen av min periode som abonnent på Gameroom Magazine var jeg ikke spesielt fornøyd med den ekstreme mengden annonser. Det redaksjonelle manglet det jeg ønsket å lese om; flipperspill. Men siden den gang har bladet endret profilen forsiktig. Nå er det tilsynelatende færre annonser og mer redaksjonelt stoff av interesse for oss flipperfrelste.


Augustnummeret gir oss en interessant titt bak kulissene hos Capcom, som i sin tid også produserte flipperspill. Her finner man mange spennende bilder og interessant lesing. Det er også en fin artikkel fra Pinball Wizards Convention 2003, en messe som feiret sitt 10-års jubileum i år. De faste spaltene ”Gameroom of the Month” og ”Confessions of a Coin-op Addict” er også interessante, og inneholder alltid litt flipperstoff og flipperbilder.


…det eneste jeg nå ønsker meg av Gameroom Magazine er at de begynner å trykke bladet i farger (omslaget er riktignok i farger, men det holder jo ikke) og at de bedrer papirkvaliteten.

Link: Gameroom Magazine

Christian Grande - 8/11/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!