...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
LYNMØTE I TRONDHEIM PINHEADS
Tirsdag 19. august var det duket for et improvisert lynmøte i Trondheim Pinheads. Godt oppmøte tiltross for meget impulsivt arrangement med kort varsel.

I tillegg til tre fra den gamle stamme (Erik, Jørund og Arne) fikk Trondheim Pinheads to nye medlemmer: Mads-Jørgen og Stian. Mads-Jørgen (madsjm) har vært interessert i flipper siden han var seks år og var på campingtur i Sverige og fikk overta 30 credits etter to drevne svensker. Han sto nesten en hel dag og spilte!


Jørund demonsterer menyvalgene på sin Sega Harley Davidson. Jørund gir Sega bedre karakter for manual og rutiner for feilsøking enn Bally/Williams (FOTO: Arne Asphjell).

Mads har ligget og fulgt med på norske flippersider et par år, men det er først i det siste at han er blitt aktiv deltager. Det skjedde etter at han anskaffet en The Machine - Bride of Pinbot fra Kent Morgan i Porsgrunn. Mads har et nostalgisk forhold til The Machine fra yngre år. Mads sin gode jobbkamerat Stian er også meget flipperinteressert, men har foreløpig nøyd seg med en Lars Berg knipsekasse, hovedsaklig på grunn av plass. Men det virket som flipperfeberen steg et par hakk hos begge karene etter i går kveld.


Mads-Jørgen kjører Harley i Jørunds kjellerbod (FOTO: Arne Asphjell).


Mads-Jørgen ser ut til å like de ertende og morsomme kommentarene fra de forstyrrende jordrottene på No Good Gofers. Han fikk blant annet høre: "This must be embarassing for you" (FOTO: Arne Asphjell).


Jørund var "on a roll" i går kveld og tok høyeste score i alle de lokale turneringer (FOTO: Arne Asphjell).


Ferske medlemmer i Trondheim Pinheads: Stian på World Cup Soccer og Mads-Jørgen på NBA Fastbreak (FOTO: Arne Asphjell).


Erik hadde aldri spilt Addams Family før, og ble slett ikke fornøyd med scoringsresultatet. Men flipperen likte han godt (FOTO: Arne Asphjell).


Oversiktsbilde fra Arnies flippergarasje. Fem møtende medlemmer hvorav to nye er slett ikke dårlig på kort varsel en regnfylt aften (FOTO: Arne Asphjell).


LINK: Alle bildene kan sees i fullformat på files.spilledilla.com.

Arne Asphjell - 8/20/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!