...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
OPPDATERT - TERMINATOR 3 HAR KOMMET!
Spilledilla.com fikk i dag æren av å overvære utpakkingen av en NIB T3. 2 eksemplarer av den nye Terminator 3-flipperen fra Stern ankom i dag Vendcomatics lokaler. Flipperne klargjøres nå til å bli turneringsflippere under NPC2003.

Undertegnede var rask med å komme seg av gårde da Vendcomatic kunne invitere til overværelsen av utpakking av deres nyankomne Terminator 3 - Rice Of The Machines - New In Box. Spillene var forøvrig helt ferske, og ble produsert 18. august i år. Dette kan man blant annet verifisere på en en etikett bak på spillet.

Her er vårt første møte med herligheten. Nå krysses fingre for at transporten har gått bra, og at spillet er like helt som da det ble pakket inn. Et raskt overblik konstanterer at dette er tilfelle, noe som er veldig bra tatt i betraktning den nok så lange turen over dammen.

 

Spillet var omtrent bare å pakke ut for å plugges i veggen, likevel var det en transportsikring på mekanismen for "Rocked Propelled Grenade" som måtte fjernes. Vidar tar seg av dette.

Å slippe helt kliss nye kuler ut på playfielden for første gang gir en god følelse. Kameraet var dessverre litt tregt så tre av kulene rakk å løpe av gårde for å gjøre seg klare til innsats før bildet ble tatt.

Jeg fikk æren av å spille aller første runde, og det er en herlig følelse. Hva folk mener om T3 har jeg på forhånd studert svært lite, men umiddelbart ser jeg et utrolig bra spill med flotte lydeffekter. En umiddelbar reaksjon jeg hadde var at playfield var "utrolig rød". Likevel likhetstrekkene fra T2 mener jeg personlig er flott, og spillet har god flyt. Sjansen er stor for at det forsvinner innpå en god del penger på denne når den blir plassert ut. Spillene vil trolig havne på Last Train og på Biljardhuset. Men først skal de bli å finne på NPC 2003.

Flere bilder finner du her:
http://gallery.pinball.no/20030901-t3-nibAre Stig Larsen - 9/1/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!