...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
WILLIAMS - GETAWAY (1992)
Getaway: High Speed II er designet av velkjente Steve Ritchie, og går for å være et av de mest hurtige og actionfylte flipperspill som noensinne er laget. Det er et spill som er relativt enkelt å få tak i, pluss at det er godt dokumentert på nettet dersom man skulle få problemer underveis.

Produsert:Februar 1992
Produsent:Williams Electronic Games, Inc., a subsidiary of WMS Industries, Inc. (1985 - 10/25/1999)
Modell Nr:50004
MPU:Williams WPC (Fliptronics 1)
Type:Solid State Electronic
Tema:Bilkjøring
Features:Flippere (3), Ramper (2), Multiball (3), Automatisk Plunger
Ekstra:Magnetisk ball-aksellerator
Design:Steve Ritchie
Grafikk:Dough Watson, Mark Sprenger
Lyd:Dan Forden
Merknader:Det finnes to versjoner av dette spillet. Forskjellene er som følger:

1. Den første versjonen var ikke Diamond Coated

2. De grafiske forskjellene på “playfield’en” er som følger: "gear lights’" er gule i versjon 1. På versjon 2 er det blitt lagt til fluoriserende oransje lys med teksten ”Gear”, I tillegg har den første versjonen teksten ”Supercharger” skrevet foran inngangen til superchargeren.

3. Dekalen foran på kabinettet illustrerer lyktene til bilen som er avbildet på bakglasset. I versjon 2 er dette endret og teksten ”Getaway” er lagt til under myntdøren.

4. Versjon 1 har kun et hengsel under playfielden. Noe som gjør at den ikke kan trekkes frem for service. Enkelte brytere og braketter ble flyttet I versjon 2 for å tilpasse nyere hengselsystemer. Versjon 1 hadde også to ekstra GE lys på høyre side av playfield’en, men de var i veien for det nye hengselsystemet, og måtte fjernes.

5. Den første versjonen bukte en standard 23/850 coil og bell amatør monterings sett for ball utskyteren; På versjon to ble det montert et MYE kraftigere sett.

6. På versjon 2 ble det montert en ekstra ballavleder i glasskanalen øverst til venstre. Dette er for å hindre at såkalte ‘air balls’ (baller som spretter opp av playfielden) detter inn i kabinettet.

7. På versjonen med Diamond Coating ble det lagt til en strekkode i returbanen på venstre side.

Denne maskinen er kjent for å sprenge U20 (en sikring) på MPU kortet. Dette skyldes at ballene setter seg fast under noen av slingshots’ene (sprettertene). Det resulterer ofte i at glasset i pæra knuser, og at glødetråden kommer inntil bryteren ,til spretterten, som igjen fører til at U20 sprenger. Hvis du får feilmeldingen ”Ground Short”, så sjekk om det har kilt seg fast en ball under sprettertene. Hvis du skal bytte den røde roterende pæra i "Mars Lamp" så er riktig pæretype 20VAC, og ikke 48VAC som det står i manualen.
Flyere:
Getaway er (som nevnt ovenfor) et veldig populært spill som er relativt lett tilgjengelig også her til lands. Det er heller ikke av de dyreste spillene å kjøpe inn, pluss at reservedeler er lett å få tak i.Christoffer Roos-Martinsen - 20.6.2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!