...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
GAMEROOM MAGAZINE NR. 10/2003
Det amerikanske bladet Gameroom Magazine er ute i ny utgave, og det er tydelig at bladet får stadig sterkere flipperfokus. Flere og flere av artiklene omhandler flipperhistorie og informasjon om flipperspill.

Månedens utgave har 74 sider, fortsatt med alt for mye reklame – men med stadig flere interessante artikler for oss flipperfrelste. Omslaget denne utgaven er spesielt; Halloween-fikserte amerikanere må naturligvis ha et omslag med Halloween-tema i Oktober, og Craig Endler har tatt på seg jobben med å gjøre dette. I bladet kan man lese en spennende liten artikkel om hvordan bildet tok form, bestående blant annet av en ”home used only” Monster Bash og velvillige naboer.


En artikkel i bladet omhandler woodrail-klassikere fra Gottlieb og denne inneholder en rekke interessant informasjon som jeg ikke kan huske å ha lest noe annet sted tidligere. Artikkelen tar utgangspunkt i klassikeren ”Arabian Knights” fra 1953.

Den faste spalten ”Gameroom Reviews” har denne gangen sett nærmere på kabinettbeskyttere fra Pinball Fanatic. Dette er beskyttere i filtmateriale som monteres mellom beina på flipperen og kabinettet for å beskytte kabinettet mot skader. Det konkluderes med at slike beskyttere er svært nyttige, spesielt på kabinett som er pusset opp – men også på eldre kabinett som allerede har fått skader, for å unngå at skadene blir verre.


Som vanlig reduseres totalopplevelsen litt som en følge av all reklamen (som for øvrig føles fryktelig repeterende over tid), men absolutt hyggelig å sette seg ned i sofakroken med et blad som omhandler verdens beste hobby!

Christian Grande - 10/9/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!