...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
HJELP, JEG HAR FÅTT FLIPPERDILLA!
Siste nummer av bladet Norsk Motorveteran (9/2003) inneholder en herlig firesiders artikkel skrevet av Arne Asphjell som omhandler vårt favoritt-emne; flipperspill!

Bladet Norsk Motorveteran omhandler - som navnet tilsier, informasjon om veteranbiler. Flipperentusiast Arne Asphjell har skrevet en særdeles god artikkel til dette bladet, med overskriften ”Hjelp, jeg har fått flipperdilla!”. Artikelen er krydret med spennende fargebilder og artige fakta som burde rekruttere nye medlemmer til miljøet vårt.


Arne skriver i sin innledning: "Det startet med at jeg fikk gammelbildilla etter å ha sett filmen ”Bonnie & Clyde” i 1968. Vrakjakt og bilsamling medførte andre samlemanier på dette feltet, for eksempel billitteratur og gamle fotos med transportmotiv. På slutten av åttitallet fikk jeg skuddet på jukebokser, og de siste årene har jeg vært sterkt befengt av flipperfeber. Hvor skal dette ende – rullatordilla?"


Artikkelen inneholder en kort og god, grunnleggende flipperhistorie, samt litt om dagens flipperspill. Arne har også tatt med en liten tekst fra sitt besøk på Wiliams-fabrikken i 1992, hvor hans møte med markedssjef Sharpe beskrives med stor entusiasme.


Redaksjonen i SpilleDilla.com retter en stor takk til Arne Asphjell som i slutten av sin artikkel har skrevet inn vårt nettsted under ”anbefalte nettsteder”.

Christian Grande - 10/30/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!