...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
JOGGESKO OG FLIPPERSPILL?
Hva har egentlig joggesko og flipperspill til felles? Skoprodusenten Puma har åpenbart innsett at flipperspill er trendy og retro, ved at de bruker en flipper i sin siste reklamekampanje.

Vi flipperentusiaster sperrer øynene opp hver gang vi ser et flipperspill i en eller annen sammenheng – og nå som flippere er blitt mer og mer sjeldne i det ”offentlige rom”, virker det som stadig flere reklamebyråer og filmstudioer viser interesse for å bruke flipperspill i sine produksjoner. Vi har sett mange eksempler på dette, både i norske og amerikanske reklamer. På TV har vi sett David Arquette og Cortney Cox spille flipperspill i en reklamefilm for Cola. Her i Norge har vi sett et eldre ektepar spille flipper i en reklamefilm for margarin.

Skoprodusenten Puma har i den senere tid kjørt en ”lifestyle”-kampanje, og en av annonsene i denne reklamen inneholder et flipperspill.


Annonsen er foreløpig kun kjørt i amerikanske magasiner, og Puma har ikke svart på henvendelser vedrørende bruk av denne annonsen i europeiske land – men det er jo lov å håpe!


Christian Grande - 11/4/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!