...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
GAMEROOM MAGAZINE 11/2003
Novemberutgaven av Gameroom Magazine er klar – fortsatt alt for mye annonser, men her finnes også noen artikler som er av interesse for oss flipperfolk. Blant annet inneholder bladet et langt intervju med mannen bak firmaet HomeGameroom.

Andy Kline er sjefen for HomeGameroom i USA. Firmaet selger automater, flipperspill og andre nostalgia-effekter til hele USA, og har 11 fulltids ansatte. Ni av disse jobber med restaurering og reparering av automater, mens resten er salgs og markedspersonell. Kline har 25 års erfaring i bransjen og forteller med stor entusiasme om utfordringene han til daglig møter med salg og service av automater.


Hovedproblemet for alle som driver med salg av brukte flipperspill i dag er at tilgangen på maskiner er svært lav. De fleste operatører har solgt alt de hadde, og det er ikke lønnsomt for en bedrift som HomeGameroom å kjøpe enkeltmaskiner fra privatpersoner. HomeGameroom har et markedsbudsjett på 10.000-12.000$ i måneden, og jobber hardt for å selge automater over hele USA. Intervjuet er svært interessant, og SpilleDilla.com skal undersøke mulighetene for en eventuell tillatelse for å publisere artikkelen i sin helhet.


Videre inneholder bladet en velskrevet artikkel om arcade-monitorer (Video game monitors all do the same, why are there so many different ones?). Det finnes også endel andre arcade-artikler i denne utgaven, og naturligvis også artikkler som omhandler jukeboxer.

…og veldig, veldig, veldig mange annonser…

Christian Grande - 11/6/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!