...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
FLIPPERSPILL PÅ QXL
Du som er på jakt etter flipperspill i Norge – har du sjekket nettauksjonen QXL? Her er det ofte gode flipperspill å finne til en rimelig penge!

Nettstedet QXL er det største norske auksjonshus hvor hvem som helst kan legge ut gjenstander for salg. Fra tid til annen dukker det også opp flipperspill her – i det øyeblikket denne artikkelen skrives ligger det hele tre spill til salgs på QXL; Dr. Dude, Getaway: High Speed II og Tales of the Arabian Nights.Det er ennå ikke opprettet noen egen auksjonskategori for flipperspill, men vi på SpilleDilla.com kommer til å jobbe for å få QXL til å opprette dette som en egen kategori i framtiden.

Siden det ennå ikke eksisterer noen egen kategori for flipperspill er det ganske vilkårlig hvilken kategori spillene legges inn under. Det beste tipset er derfor å søke på ordene "flipper" eller "flipperspill" i nøkkelord-feltet, man kan også prøve "pinball".

Du finner søkesiden for avanserte søk her.

GiBud.no er en annen auksjonstjeneste som fra tid til annen har annonser for flipperspill liggende. Vi på SpilleDilla.com har dårlig erfaring med bruk av GiBud.no og useriøse aktører, så vær derfor litt ekstra oppmerksomme når dere bruker denne tjenesten.

Flipperspill.com bruker QXL som sin salgskanal og kommer til å kjøre en rekke auksjoner framover, så det kan lønne seg å følge med!

OPPDATERING: En av våre lesere har tipset oss om at man kan søke på ordet "flipperspel", også trykke på linken for "søk i internasjonale auksjoner" for å få opp flippere til salgs gjennom svenske QXL.

MERK: SpilleDilla.com påtar seg intet ansvar for priser, bud og tilgjengelige spill på noen av de nevnte nettsidene. All budgivning gjøre på eget ansvar.

Christian Grande - 12.6.2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!