...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
ENDELIG ER BILDENE HER!
De lenge etterlengtede bildene av spillebrettet på Lord of the Rings-flipperen fra Stern er endelig her, riktignok i lavoppløselige versjoner – men det er i alle fall en indikasjon på hvordan ting ser ut!

Det første man legger merke til er hvor utrolig tettpakket brettet er, spesielt i øvre halvdel. Ifølge Pinballnews minner skuddene mye om Medieval Madness. Flipperen har syv ramper, deriblant en spennende loop. Det er ikke lett å se alle detaljene ut ifra de lavoppløselige bildene som er tilgjengelige, men det antas at sverdet på høyre side av spillebrettet kan være en slags lock-mekanisme.


Lord of the Rings ryktes å være en “dyp” flipper med et spennende regelsett. På øverste venstre side av spillebrettet finnes en liten ”mini-playfield”. Spillet går ut på å samle tre sett med ringer. Spillebrettet er spekket med ”toys”, men de fleste ser ut til å være plassert av kosmetiske hensyn.


Bilder av kabinettet har vært i sirkulasjon en stund. Kabinettet ser veldig gjennomtenkt og pent ut – men kritikken florerer allerede rundt det faktum at kabinettets farger ikke helt stemmer overens med de fargene man ser på spillebrettet.

KILDE: PinballNews.com

Christian Grande - 11/13/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!