...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
LOTR HAR ANKOMMET NORGE!
Spilledilla.com var som alltid på plass under utpakkingen av siste skrik innen flipperverdenen; Lord Of The Rings! Vendcomatic har tredoblet antallet i forhold til de senere flipperkjøpene fra Stern.

På mottakerlisten denne gangen finner vi andre operatører, samt en privatperson også. Vi gleder oss til hans første tilbakemelding, som jeg antar vil komme!


(FOTO: Are Stig Larsen)

Det er definitivt en spesiell opplevelse å pakke ut en flipper for første gang. Det er en herlig opplevelse å slippe kulene løs på spillebrettet, og det er en herlig opplevelse å deretter spille aller første spill etter at statusen ikke lenger er New In Box. Det skulle vise seg å ikke skuffe denne gangen heller. En oppdager kule effekter som ikke er å få se på bilder, som for eksempel en rødglødende glasskule og ”The Balrog” som gløder slik vi husker fra filmene. Skyter du ballen inn i "The One Ring" stanses den umiddelbart av en magnet og blir liggende en stund. Etterpå får man en The Shadow liknende effekt som trekker ballen videre gjennom ringen.


(FOTO: Are Stig Larsen)

Øvre del av spillebrettet har en super light versjon av Indiana Jones sin ”Path of Adventure”, og blir litt tam ettersom man ikke har noen påvirkningskraft på kula. Tårnet til høyre er det meningen skal ødelegges og klarer man dette så detter tårnet ned i god Medieval Madness stil.


(FOTO: Are Stig Larsen)

I det hele tatt en veldig underholdende flipper som jeg definitivt skal lirke unna en stor haug mynter på. Den er veldig gjennomført også i kabinettet, blant annet har den gullkantede lister rundt backbox som tar seg godt ut, og det ene nokså kjedelige lysrøret bak translighten lyser faktisk opp veldig bra på de rette plassene!


(FOTO: Are Stig Larsen)

Vendcomatic beholder to av flipperne i sin egen stall og kan foreløpig melde at den ene av disse vil havne på biljardhuset. Den andre er det noe usikkert hvor skal ennå men jeg tror ikke håpet skal heves for at vi snakker om plassering utenfor Oslo. Flipperne til andre operatører har vi foreløpig ikke noe informasjon om.


(FOTO: Are Stig Larsen)


Det ble naturligvis tatt flere bilder under utpakkings-seansen. Disse bildene kan du se på følgende nettadresse: http://gallery.pinball.no/20031210-lotr-nib.

Are Stig Larsen - 12/10/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!