...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
TRO DET ELLER EI!
Mens de fleste av oss vel fremdeles føler at Lord of the Rings nettopp dukket opp, begynner Stern å lette på lokket og gi ut informasjon om den neste godbiten fra dem.

I mange fora har det blitt proklamert at neste flippermodell som skal trille på samlebåndene hos Stern ville bli "Ripleys Believe It or Not", og nå er dette også bekreftet og annonsert fra autorativt hold.

Ifølge et rykende ferskt informasjonsbrev fra Stern vil de første "sample"-eksemplarene av Ripleys bli produsert allerede om et par ukers tid, og masseproduksjon trolig fra slutten av mars. Flipperen er designet av kjente og kjære Pat Lawlor, som vi kjenner fra klassikere som Funhouse, Addams Family og Twilight Zone. Tematisk kan vi vel vente oss en blanding av Indiana Jones og Twilight Zone: en jakt etter underlige ting og hendelser rundt omkring i verden.


Det er ikke blitt offentliggjort noen bilder av playfielden, så det er vanskelig å si hva vi kan forvente oss, men noen små drypp av informasjon har vi fått. For eksempel kan Funhouse-nytere glede seg til at Rudy har fått nok en etterfølger: et "krympet hode" som kommer med kommentarer innimellom. I tillegg vil det være et skummelt kraftfelt, et tempel som må låses opp, samt en gammel slager fra Gottlieb-flippere: et vari-target, det vil si et target som gir mer poeng jo hardere man treffer.

Det er ennå usikkert om eller hvor mange eksemplarer av Ripleys Believe It or Not som kommer til Norge for kommersiell drift, men de som vil ha den nyeste Lawlor-flipperen hjemme i stua kan bare begynne å spare penger, så vil det nok bli en ordning på det.

Øyvind Møll - 2/12/2004

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!