...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
PINGAME JOURNAL #103
Bladet enhver dedikert pinhead burde abonnere på er nå kommet i utgave nummer 103. Denne gangen inneholder bladet spennende hemmeligheter.

Det er alltid spennende å få Pingame Journal i postkassen, og det er med stor glede man setter seg ned i sofaen for litt interessant flipper-lektyre. Til tross for perioder med sterk nyhetstørke innen flippermiljøet klarer redaktør Jim alltid å komme opp med spennende artikler og interessant informasjon fra flippermiljøer over hele verden.


Pingame Journal #103 inneholder alle de ”faste” spaltene som man etter hvert er blitt vant med å finne i bladet. ”Førstesideartikkelen” denne gangen omhandler Star Trek: The Next Generation og informasjon om et hemmelig ”spill i spillet”. Mer informasjon om dette kommer i egen artikkel senere.


Videre får vi en rapport fra den første store flippermessen i England på fire år, samt litt informasjon rundt bingo-maskiner som var svært populære en gang i tiden. På grunn av trykketid og den slags er det lite informasjon om Sterns nye flipper ”Believe It Or Not”, men det loves at det vil komme en utfyllende ”behind the scenes” artikkel rundt dette i neste nummer.

Er du ikke abonnent enda? Besøk www.PingameJournal.com og fyr løs!

Christian Grande - 3/17/2004

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!