...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
VEL OVERSTÅTT WORKSHOP!
Historiens første Pinball Workshop er vel overstått i Sandefjord. Arrangementet var simpelthen fabelaktig! Flipperfrelste fra hele Norge samt noen fra Danmark var samlet og lydnivået var høyt hele helgen.


Øyvind var raskt ute med å finne en klar flipper-referanse i en av plakatene som hang på veggen i Verdensteateret.

Arrangementets initiativtager var Ole Jørgen Kristiansen hos Parts4Pinballs.com, og det har tatt lang tid å planlegge alle detaljer. Historiske Verdensteateret i Sandefjord var leid inn og hoveddelen av riggingen fant sted på fredag kveld. Da ankom tilhengere, lastebiler og varebiler fra hele landet fullesset med flipperspill. Danskene dukket opp med hele 6 flipperspill! Hallen fylte seg sakte men sikkert opp med både folk og flipperspill, og når arrangementet åpnet på lørdag morgen stod 43 spillbare flippere på rad og rekke.


Danskene imponerte med å ta med hele 6 flippere! Her mekkes det iherdig på en av de medbragte.

Hele lørdag ble det spilt, mekket, diskutert, solgt og kjøpt flipperspill. Små turneringer ble observert i rekkene mellom flipperspillene (noen med innlagte screamball-forstyrrelser) og stemningen var generelt svært god hele dagen.


Are i dyp konsentrasjon på Indiana Jones.

Klokken 18:00 stengte dørene for publikum. Nå var flipperfolket alene! Ølkranene ble åpnet og nå kunne de flipperfrelste mekke og konkurrere i fred fra utenforstående. Ole ønsket alle hjertelig velkomne, og litt senere på kvelden var det duket for pizzafest med visning av video fra History Channel på storskjerm. Deretter var det duket for mer spilling, mekking og flipperprat mens video fra Pinball Expo 2004 surret på storskjerm i bakgrunnen.


Flippere på rad og rekke...

Alle som hadde med seg flipper til Sandefjord denne helgen fikk utdelt ett lodd pr. flipper, og spenningen var stor da det skulle trekkes om en hemmelig premie. Vinneren av en gratis shopping av en flipper ble Espen Syvertsen fra Oslo.


Espen Syvertsen ble den heldige vinneren av en full flippershopping hos Flipperspill.com.

Tiden flyr når man har det morsomt! Lokalet stengte offisielt i 03:00-tiden på natten, og da var fortsatt stemningen i høygir blant de aller ivrigste.


Taxi, Tommy, Theatre of Magic, F-14, Medieval Madness, Star Trek, Popeye og Getaway.

En stor takk til helgens crew: Ole, Elisabeth, Per, Geir, Are, Tormod og Stian! Jeg er overbevist om at alle storkoste seg. Dette gav mersmak! På lørdagskvelden kunne Ole annonsere til de frammøtte at det allerede er reservert en dato for et lignende arrangement i 2005… Sees vi?


Fra Danmark kom det en Tales of the Arabian Nights med modifisert lydsystem; 700 watt!

Flere bilder kan sees på: www.flipperspill.com/galleri/Workshop04

Christian Grande - 11/25/2004

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!