...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
AKTIVITET HOS OSLO PINHEADS!
I Oslo Pinheads sine lokaler på Skårer like utenfor Alnabru har det lenge vært rotete og uoversiktlig. I løpet av en sen desemberkveld ble lokalet satt i pen stand og ryddet. Her kan du se bildene!

Det har vært lite samlinger i lokalene i året som har gått, og de fine lokalene har derfor lignet mer på et rotete lager enn på et klubblokale. For å stimulere til økt aktivitet og flere treff i året som kommer, ble det innkalt til ryddekveld onsdag 7. desember.


Dag tester en god gammel klassiker i lokalene.

Mange iherdige flippersjeler stilte villig opp for å få lokalene i penere stand. På sikt er det planer om å rive minst en av de to skilleveggene som ”bryter opp” lokalet, men i første omgang var det viktigste å sortere de fungerende flipperne fra de ikke-fungerende flipperne. Utover dette ble lokalene langt penere etter en runde med støvsugeren og etter at store mengder oppsamlet søppel ble kastet.


Det er mye jobb å flytte på flippere, men med en flippertralle går jobben enklere!

Resultatet? Lokalene fremstår nå som en perfekt samlingsplass for flipperfrelste. Fungerende flippere står på rekke og rad – og det er duket for mye aktivitet i året som kommer. Ønsker du mer informasjon om Oslo Pinheads? Se vårt forum.


Fungerende flipperspill på rad og rekke - så flott at selv garvede flipperfrelste får en tåre i øyekroken.Lokalets eneste NIB-flipper.I "relax-avdelingen" henger det flott veggpynt. I bakgrunnen skimtes en gammel cola-automat og et Dracula-kabinett med innebygget kjøleskap.Dag har arcade-dilla. Faktisk så arcade-dilla at han gjerne spiller en omgang til tross for at strømmen ikke er på.Christian Grande - 13.12.2005

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!