...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
PINBALL WORKSHOP 2006
For tredje år på rad arrangeres det Pinball Workshop i Sandefjord! Arrangementet finner som vanlig sted i Verdensteateret. Årets arrangement finner sted fra 15. til 17. september.

Tidligere år har Pinball Workshop samlet flipperentusiaster fra hele landet. Arrangementet har vært så populært at selv danske flipperfrelste har tatt veien til Sandefjord. Arrangørene har publisert de nedenstående detaljene rundt årets arrangement:

Fredag 15. september
Innsjekking på Verdensteateret fra klokken 16:00. Det er ønskelig å få inn så mange spill som mulig. Derfor så oppfordres alle som har mulighet, til å ta med seg spill. I fjor ble det presset inn ca. 60 spill, og målet er å ha tilsvarende i år. Alle deltagere som har med seg spill vil få en lapp pr. spill i en trekning som blir foretatt på Lørdag kveld. Hva premien er, forblir en hemmelighet! Det garanteres at det er verdt å ta med seg hjem etter helgen!

Lørdag 16. september
Kl. 10:00 - Samme som i fjor! Vi møtes og gjør klar spillene for å åpne dørene og verve flere til interessen.

Kl. 12:00 - Åpent hus på Verdensteateret hvor vi inviterer alle interesserte til å besøke oss. Det koster 20kr i inngangspenger og disse pengene går til leien av lokalet. Vi forsøker i år å få laget plakater som blir satt opp på strategiske områder i Sandefjord, og også eventuelt at vi tar en runde med flyere og inviterer folk. Dagbladet har allerede sin interesse, noe vi selvfølgelig følger opp når det nærmer seg datoen.

Kl. 18:00-03:00 - Hva som skjer her i år er ikke avklart ennå. Mange mulige events vurderes, og har du en glup idé så gi oss beskjed (ole@flipperspill.com).

Søndag 17. september
10:00-16:00 - Utsjekking fra hotell og Verdensteateret.

Klikk her for påmelding


Fra Pinball Workshop 2005 (FOTO: Arne Asphjell)

Hotel, reise og praktisk informasjon
Det jobbes med en ny avtale med Hotel Atlantic i Sandefjord. Hotellet ligger ca 100 meter unna Verdensteateret. Mer informasjon om pris kommer senere

De som skal fly nedover anbefaler vi å være raske med å booke reisen med Norwegian eller Widerøe. Dersom noen flyr til Gardermoen så gi beskjed! Vi prøver da å skaffe dere skyss fra Oslo og videre ned med andre deltagere. Widerøe har noe som kalles "Happy" tilbud, og der vil man finne meget bra priser dersom man er tidlig ute.

Alle som kommer kjørende vil bli guidet inn til lokalene. Dersom dere kontakter oss, så vil vi møte dere på innfartsveien til Sandefjord og lose dere videre inn dersom dette er nødvendig. Parkering i Sandefjord er stort sett gratis de aller fleste steder.

Verdensteateret ligger meget sentralt i Sandefjord midt i handlegatene i sentrum. Trenger du en pause fra helgens festligheter, så kan en luftetur gjøre mirakler

Vi oppfordrer alle som har mulighet, til å ta med seg spill! Skriv gjerne inn hvilke du vil ta med deg i mailen, og ikke glem å sende med hva slags rom du ønsker på hotellet.

I år trenger vi hjelp fra og med Tordagen den 14. Som mange vet, så ble fjorårets Workshop for mye for oss 4 som arrangerte. Så i år etterlyser vi flere som har anledning til å være med fra og med Torsdagen slik at vi får pakket med oss all moroa vi skal ha med, samt fordele oppgaver slik at ikke alt hviler på skuldrene til 4 personer.

Vi er åpne for innspill angående hva som skal skje disse dagene, så har noen gode forslag så send oss en mail eller snakk med en av oss.

Klikk her for påmelding

Elisabeth Kristiansen (mob: 45459969) - Ole J. Kristiansen (mob: 92421402)

Innsendt artikkel - 29.03.2006

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!