...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
NY FLIPPERFILM SNART KLAR
Pinball 2000-systemet til Williams fikk mye hard medfart da det ble lansert. En ny film ved navn ”The Future Of Pinball” er nå i produksjon, og den ser nærmere på prosessen rundt planleggingen og konstruksjonen rundt de to siste flipperspillene fra Williams.

Filmen er en gjennomgang av hvordan Bally/Williams opplevde sterk nedgang i flippersalget, og hvordan designerne ble tvunget til å tenke nytt. Etter flere år med synkende salgstall ble konseptet rundt Pinball 2000 lansert, og flipperspillene fikk en velfortjent oppsving i markedet. Dessverre var kostnadene med utvikling og produksjon for høye, samt fortjenesten for lav – og som vi alle vet ble det bare to varianter av Pinball 2000-flippere som nådde sluttbrukerne før Williams la ned sin flipper-avdeling.


Filmen ”The Future Of Pinball” produseres av en entusiast ved navn Greg Maletic, og omhandler denne dramatiske perioden i flipperhistorien. Den ser også nærmere på hva som kan gjøres for at flipperspillene skal være levedyktige på markedet i framtiden. Filmen inneholder intervjuer med en rekke tidligere bransjefolk; George Gomez, Pat Lawlor, Larry DeMar, Tom Uban, Cameron Silver, Duncan Brown, Louis Koziarz, Jim Patla, Roger Sharpe og Steve Kordek.

Filmen forventes å være salgsklar i løpet av sommeren, og du kan se en trailer for filmen på dens egen nettside: www.thefutureofpinball.com

Relaterte artikler:
Pinball 2000 - Suksess eller flopp?
Fra ding og ring til Hi-Fi
Hva skjedde med Wizard Blocks?

Christian Grande - 19.04.2006

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!