...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
FLIPPERSPILL TIL SALGS PÅ QXL
Sandefjord-gutta på Flipperspill.com har lagt ut tre nye flipperspill til salgs på auksjonstjenesten QXL; Dr. Who, SafeCracker og The Shadow.

Alle auksjonene stenger 18. Oktober. Samtlige flippere er gjennomgått, fikset og er i topp stand. Nedenfor gjengir vi hva Flipperspill.com selv skriver om spillene i sine auksjoner.

Dr. Who
Doctor Who - serien tok fullstendig av i USA da den kom. Det gjorde også flipperen som kom i 1992. Spillet lå lenge høyt oppe på salgslisten til Bally i en lengre periode etter premieren. Denne flipperen ankom oss i deler. Etter en tids søken etter ekstra deler hadde vi flaks og fant 2 ekstra playfielder. Fra disse, har vi klart å bygge flipperen opp igjen.Se auksjon.


SafeCracker
Safe Cracker er en meget ettertraktet flipper fra 1996. Grunnen er vel spillets helt spesielle design, laget av èn av flipperverdenens mest kjente designere; Pat Lawlor. Spillet er langt mindre enn andre flipperspill (Høyde: 196cm, Bredde: 51cm, Dybde: 114cm, Vekt: 123kg). Gambling er temaet gjennom hele spillet og maskinen utbetaler polletter (tokens) som du kan putte på i stedet for penger. Spillet utbetaler pollettene nederst på ryggen slik at pollettene kommer trillende over glasset. OBS! Spillet vi har på vårt lager mangler dekalen på toppen og et t-stykke for å dekke en coil øverst på playfielden. Begge deler kan kjøpes fra USA. Se auksjon.


The Shadow
En meget bra flipper fra WMS som ble laget under tradename Bally i 1993/94. Basert på filmen med Alec Baldwin som handler om "The Shadow" , en radioklassiker fra 1930-tallet. Spillet har spillerkontrollerte rampeskiller, 5 baller multiball, "Battlefield" en elevert mini- playfield, og video modes. Her finner du en mengde lyd og bildeklipp fra filmen. Se auksjon.


MERK: SpilleDilla.com tar intet ansvar for feil eller mangler ved maskinene annonsert på QXL.no, vi fungerer kun som en formidler av informasjon.

Christian Grande - 10/9/2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!