...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
PINBALL EXPO 2002
Snart braker det løs i Illinois, USA. Den attende Pinball Expo skal arrangeres, og flipperfrelste fra hele verden samles for å treffe likesinnede. Programmet er meget omfattende og inkluderer blant annet besøk på fabrikken til Stern samt intervjuer med noen av de mest kjente pinball-designerne!

SpilleDilla.com kjenner til to nordmenn som reiser til USA for å delta på messen, så vi håper på en full dekning når de kommer tilbake.

Det vil bli avholdt "Pinball Tournaments", auksjoner, intervjuer med designere, besøk på Stern-fabrikken, utstillinger og en lang rekke andre spennende arrangementer. En rekke ulike firma som driver med kjøp og salg av flipperrelatert materiale er utstillere på messen og vil ha boder med mange spesielle artikler for salg.

Det arrangeres kontinuerlig en lang rekke ulike samlinger og messer i USA, men ”Pinball Expo” går for å være den offisielle, og arrangeres nå for attende gang. Grunnleggerne av denne messen er entusiastene Rob Berk og Mike Pacak som begge har lang erfaring med flipper og til sammen har en samling som teller over 1200 flipperspill!

Vi ønsker Arne og Per en riktig god tur til USA og ser fram til å se bilder og lese reiseskildringene deres! Hvem vet - kanskje vil det komme noen nye avsløringer i løpet av helgen?

Klikk her for å lese det spennende programmet for messen!

Christian Grande - 10/14/2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!