...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
UTPLASSERTE FLIPPERE I OSLO!
Ja du leste riktig! Are Stig Larsen har funnet 2 flippere utplassert! Stedet er heter Tivoli Good Food Fast i Møllergata 32. SpilleDilla.com har fått en liten rapport!

De utplasserte flipperne er Indiana Jones og Surf n Safari! Disse er utplassert hos Tivoli Good Food Fast i Møllergata 32, rett ved Obos bygget, i Venstre halvdel av de røde bygget.


Foruten flipperspill var det også et fotballspill og en arkademaskin som var skrudd av. Jeg var på besøk her Torsdag 24. Oktober sammen med Ole Petter (ice_baby).


Jeg hadde vært innom for noen dager siden og konstantert at IJ hadde en del problemer. Path Of Adventure var død, og den har optoproblemer, dvs mister telling på ballene. Den er skitten og trenger mye lyspærer. Jeg gav noen tips til eieren og kom meg tilbake på jobben. I dag var eieren også der og vi ble enige om at jeg skulle komme ned og shine skikkelig på den. For utplasserte flippere fortjener den beste pleie!


I løpet dette besøket var det Surf n Safari som ble testet og undertegnede tok i den sammenheng High Score, til stor fortvilelse for han bak disken. Så nå har han litt å holde på med :) Spillet var forøvrig i bra stand med unntak av en slingshot strikk som synger på siste vers.


Menyen her var det heller ikke noe å si på. Pizza var det for tidlig på dagen for å få kjøpt, men pasta med salat og ferskpresset juice var både rimelig og veldig godt. Anbefales!


Spillene står forøvrig på 10kr for 5 baller.Artikkelen er skrevet av Are Stig Larsen


Innsendt artikkel - 10/24/2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!