...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
NYE STERN-FLIPPERE TIL NORGE
Etter mange rykter er det nå bekreftet fra sikre kilder at det vil bli tatt inn nye Stern-flippere til Norge i løpet av året. De første maskinene ventes inn i landet allerede i midten av November.

Det har lenge vært prat om dette på norske flipperforum, både her på SpilleDilla.com og på Automater.no. Det er imidlertid nå bekreftet fra flere hold at det faktisk VIL bli tatt inn Rollercoaster Tycoon til Norge.

Ifølge Per fra Flipperspill.com, som snakket med Gary Stern på Pinball Expo 2002, så er det bestilt inn totalt 6 flippere til Norge, hvorav 3 av disse er bestilt av Vendcomatic AS. Vi kommer tilbake med mer informasjon fra Vendcomatic senere.


Rollercoaster Tycoon kommer endelig til Norge! Her ser du hvordan spillets "backglass" ser ut...

Aftenposten Aften har hatt fokus på flipperspill i sitt fredagsbilag to fredager på rad. Den første artikkelen stod på trykk Fredag 18. Oktober, og prydet store deler av forsiden på bilaget "Oslopuls". Under overskriften "Flipper helt ut?" drøfter artikkelen hva som skjedde med alle flipperspillene som tidligere var utplassert, litt flipperhistorie og ikke minst; det holdes fokus på hvor man kan spille flipper. Denne artikkelen finner du også på Aftenpostens nettutgave, du kan lese den i sin helhet her.

Fredagen etter ble artikkelen fulgt opp med en liten spalte som inneholdt flere tips til hvor man kunne spille flipper i Oslo. SpilleDilla.com har tatt kontakt med journalisten og håper på et godt samarbeid framover.


Bilde fra øverste halvdel av playfield på Rollercoaster Tycoon, med det omdiskuterte trollet.

Så kommer altså Rollercoaster Tycoon til Norge – en stor begivenhet for alle flipperfrelste nordmenn. SpilleDilla.com kommer naturligvis til å markere denne begivenheten etter beste evne!

Det er foreløpig litt usikkert hvor alle maskinene kommer til å bli utplassert, men Aftenposten-artikkelen antyder at en vil bli utplassert på "Last Train" i Oslo. Videre er det store muligheter for at Kanalen Underholdningssenter i Oslo vil få en Rollercoaster Tycoon, og høyst sansynlig Centrum Bowling i Trondheim eller Stjørdal.

Som de glade trønderne ville sagt det: VI GLÆR OSS!


Christian Grande - 10/30/2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!