...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
AMBISIØS NY FLIPPERPRODUSENT?
For noen dager siden begynte rykter å svirre om enda en ny konkurrent til Stern. Det er dessverre fremdeles lite håndfast informasjon å gå på, men firmaet ICE (Innovative Concepts in Entertainment) jobber med å gå inn i flipperspillmarkedet.

Tidligere i år ansatte de John Trudeau, designeren av blant annet Creature from the Black Lagoon, Black Rose og Congo, og nå nylig skal de ha ansatt en annen tidligere Williams/Bally-person.

Når en ny produsent skal inn på markedet, skulle man tro at de valgte et relativt trygt og sikkert tema for det første spillet. Dersom ryktene har rett, gjør derimot ICE sitt til at forventningene er skyhøye, for ICE sin første flipper sies å være: Addams Family 2! Hvis dette stemmer, vil folk garantert måle flipperen opp mot den første Addams Family-flipperen fra Bally, som er svært populær og den mest solgte flipperen noensinne.


Det er fremdeles uvisst hvor mye av ryktene som er noe mer enn bare rykter, så finn frem salt og en klype dersom optimismen blir for stor, men bare det at enda et firma vurderer sin inntreden, tyder ihvertfall på en liten oppsving i interessen for flipperspill. SpilleDilla.com følger med og kommer tilbake med mer informasjon om ICE når det dukker opp noe nytt.

Referanser:
rec.games.pinball
Gameroom Magazine e-post

Øyvind Møll - 11/22/2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!