...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
FLIPPER I SVENSK MEDIA
For ikke lenge siden meldte vi om økt pressefokus på flipper i Amerikanske medier. Nå er svenskene i gang! Denne uken har to store svenske nettaviser hatt flipper-relaterte nyhetsoppslag.

Avisen Aftonbladet publiserte den 19. Desember en artikkel på sine nettsider som omhandlet flipperspill som bursdagsgave. Artikkelen forteller om Henrik Palmgren som fikk sitt første flipperspill i bursdagsgave. Det var hans samboer Katarina som hadde ordnet med leveranse av en "Batman Forever"-flipper på døren i forbindelse med sin 36. bursdag. Katarina sier til Aftonbladet: "Det virker til å være enhver manns drøm å få et flipperspill". Vi på SpilleDilla.com sier oss enig – endelig en kvinne som har forstått hvordan flipperfrelste gutter skal behandles! (klikk her for å lese artikkelen i sin helhet).


Aftonbladet.se har skrevet en artikkel om Henrik Palmgren som fikk flipperen "Batman Forever" i bursdagsgave av sin samboer (FOTO: Bodil Bergqvist)

Også Arbetarbladet har hatt en artikkel om flipperspill den siste uken. Artikkelen har vært viet et flippermesterskap som ble avholdt i regi av den nystartede svenske foreningen Pinheads Gävle. Foreningen er foreløpig liten og teller kun 10 medlemmer, men med medieomtale av sitt arrangement vil de utvilsomt vokse i tiden som kommer. Flippermesterskapet ble avholdt i et 25-30 kvm stort lokale og hadde 20 besøkende. Totalt 8 ulike spill var plassert i lokalet og foreningen fikk kåret sin mester i løpet av en intens finale. (klikk her for å lese hele artikkelen).


Flipperturneringen i Gävle ga god reklame for den nystartede foreningen Pinheads (FOTO: Arbetarbladet)

SpilleDilla.com vil i tiden som kommer (over nyttår) sørge for å få en lignende fokus på flipper i Norske medier.

Christian Grande - 12/22/2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!