...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
NYTT FLIPPERSPILL FRA STERN BEKREFTET!
Under flippermessen "Pinball Expo 2002" i Chicago for noen måneder siden svirret det rykter om at Stern skulle lage en ny flipper basert på TV-serien "The Simpsons". Dette bekreftes nå fra Stern Pinball Inc. Den ikke fult så ordinære familien Simpsons blir altså flipperspill for andre gang.

Den fulle tittelen vil være "The Simpsons Pinball Party". De første flipperne produseres for eksport og test i Januar 2003, samtidig som det også vil produseres flere av den etterspurte og populære "Rollercoaster Tycoon", som har vært en stor suksess for Stern i 2002. Simpson-flipperen vil så produseres i stor skala fra Februar 2003.

Den nye flipperen fra Stern vil bli lansert for bransjen på de store bransjemessene IMA og ATEI i Januar (på henholdsvis Bergmann og Electrocoins stands).


Den kanskje ikke fult så ordinære familien Simpsons blir nå flipperspill for andre gang

"The Simpsons Pinball Party" burde ha bred appell i USA så vel som i Europa, hvor TV-serien har høstet svært gode seertall i en årrekke. Flipperen skal ha et snakkende Homer-hode, figur av Bart Simpson på sitt velkjente skateboard samt en garasjedør som leder opp til et øvre playfield-level hvor man kommer inn i familiens stue (som inneholder en TV-skjerm og den berømte sofaen fra TV-serien).

Spillets grafikk er laget av sjefen selv; Matt Groening, som også er mannen bak de originale figurene fra serien. Lyden på flipperen er innspilt av de samme skuespillerne som gir stemmer til TV-serien.


Data Easts "The Simpsons"-flipper fra 1990.

Data East lagde i 1990 en flipper basert på den samme TV-serien, men oppnådde ingen nevneverdig suksess med sin flipper den gangen. La oss håpe det går bedre for Stern! Vi ønsker naturligvis denne flipperen hjertelig velkommen!

Christian Grande - 12/22/2002

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!