...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
MER INFORMASJON OM SIMPSON-FLIPPER
Like før nyttår ble prototypen til den nye Stern-flipperen "The Simpsons Pinball Party" satt ut for aller første gang på en lokasjon i USA. Tilbakemeldingene fra flipperentusiaster begynner allerede å strømme inn. Flipperen settes i produksjon i løpet av februar, primært for det amerikanske og europeiske markedet. Forventningene fra ivrige entusiaster er naturlig nok skyhøye!

Det foreligger ikke noen offisielle bilder fra Stern av denne flipperen ennå, alle bildene i denne artikkelen er tatt av Yancy Blaylock. Du finner høyoppløselige versjoner av bildene her.


FOTO: Yancy Blaylock

De fleste er svært positive til den nye flipperen, både tema og design skal visstnok være svært bra. Enkelte hevder det er den beste Stern-flipperen så langt, og at den har et dypt regelsett som gjør at den holder på interessen også hos de virkelig hardbarka spillerne. Flipperen er smekkfull av ulike modes og utfordrende shots.


FOTO: Yancy Blaylock

Flipperens design er ifølge Stern meget spesiell og fargerik. Kabinett og backglass er tegnet av Matt Groenings ansatte, og godkjent personlig av Groening (som er skaperen av Simpsons-figurene). På sidene av kabinettet er det bilder av en imponerende mengde figurer som har deltatt i Simpsons-episoder opp igjennom årene. Også lyden er spesiell, her er all tale innspilt spesielt for flipperen av Dan Castallaneta, Nancy Cartwright og Hank Azaria. Dette er de samme personene som står bak stemmene til flere av de velkjente Simpsons-karakterene.


FOTO: Yancy Blaylock

Det forventes stor etterspørsel når "The Simpsons Pinball Party" slippes på markedet i februar, og forhåpentligvis vil dette bli en stor suksess for Stern.


FOTO: Yancy Blaylock

Flipperen er satt ut på en såkalt "test location", et sted hvor Stern vet at et stort antall mennesker frekventerer og dermed får de testet flipperen skikkelig før den settes i stor produksjon. The Simpsons Pinball Party står nå på en populær bar ved navn Season Tickets i Chigago. Mer informasjon om dette stedet finner du her.


FOTO: Yancy Blaylock

Game Design, Software: Keith Johnson
Playfield Design: Joe Balcer
Mekaniske ingeniører: Wes Chang, Ray Tanzer
Lyd og musikk: Chris Granner, Dan Forden
Playfield art: Kevin OConnor
DMD Design: Mark Galvez
DMD software: Dwight Sullivan


FOTO: Yancy Blaylock

Det er som kjent tidligere laget en flipper basert på Simpsons-temaet. Data East lagde i 1990 en flipper som ganske enkelt het "The Simpsons". Den gangen var Simpsons helt ferske på TV-skjermen i USA, og de ulike figurene var ikke skikkelig innarbeidet. Nå er derimot serien blitt en stormsuksess og vunnet en rekke ulike anerkjente priser verden over.

Vi ønsker Stern lykke til med videre testing av "The Simpsons Pinball Party"!

Christian Grande - 1/3/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!