...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
UTPLASSERTE FLIPPERE PÅ ELM STREET
Operatøren Vendcomatic har i på utestedet Elm Street Rock Cafe i Dronningens gate 32 i Oslo utplassert to flippere. Jørund Aakervik har avlagt stedet et besøk og sendt oss en liten rapport om spillenes tilstand.

Flipperene som står her er Roller Coaster Tycoon og South Park. Begge spillene er i bra stand, selv om South Park kunne trenge en runde eller to med Novus. I tillegg til flipperspillene, finnes det også muligheter for å spille biljard og dart.


Elm Street er en typisk rockecafe med trivelige lokaler og fin atmosfære. Stedet er dekorert med utklipp fra musikkverdenen, og har også en liten scene hvor det arrangeres små konserter fra tid til annen. Elm Street ligger sentralt omkring 50 meter fra Karl Johan.


Forøving var det et høydepunkt å få prøve Roller Coaster Tycoon. Dette er uten tvil et bra spill som falt godt i smak, både hos meg og min samboer. Jeg ble også positivt overrasket over South Park, og spilte en del runder på det også. Eneste negative er at volumet er satt ganske lavt på begge spillene, men dette ser ut til å gjelde andre steder som har flipperspill også.


Begge spillene er utplassert av Vendcomatic og koster 10 kroner pr spill.

Du kan lese mer om Elm Street Rock Cafe hos Oslopuls.no. En stor takk til Jørund Aakervik som har sendt inn tekst og bilder til denne artikkelen.

Innsendt artikkel - 1/18/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!