...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
RAPPORT FRA IMA 2003
Fra 14 til 17 januar ble IMA-messen avholdt i Nurnberg Exhibition Centre i Tyskland. Bransjen i Tyskland har hatt en tøff tid de siste årene, noe som utvilsomt satte sitt preg på messen. Men nå ser det ut til at bransjen står framfor en liten opptur, og spesielt er interessen for flipper på vei oppover.

Arbeidsledigheten i Tyskland er svært høy, samtidig som skatter og avgifter til stadighet øker. Dette har ført til at det å være operatør i Tyskland ikke har vært spesielt enkelt i den senere tid. Det meldes om bare 120 arcade-spill solgt i hele landet i 2002, et tall som er oppsiktsvekkende lavt.


FOTO: Karin Kolbe

Til tross for alt dette har Stern klart å få en ny distributør i Tyskland som virkelig har tenkt å satse stort på flipperspill framover. Den nye distributøren av Stern i Tyskland heter Bergmann, og de hadde en virkelig flott Stand på IMA-messen. Standen viste fram flipperne Rollercoaster Tycoon og The Simpsons Pinball Party, henholdsvis 5 av hver modell hvorav en av hver modell var utstyrt med ToPS-systemet. På midten av standen var det plassert en del av en ekte ”rollercoaster” for å tiltrekke seg ekstra oppmerksomhet.


FOTO: Karin Kolbe

Sjefen sjøl, Gary Stern, har for vane å stille opp på slike arrangementer og var naturlig nok tilstede også i Tyskland.


FOTO: Karin Kolbe


FOTO: Karin Kolbe

Som nevnt innledningsvis har bransjen hatt en tøff tid i Tyskland de siste årene. Nå ser det ut til at det går mot lysere tider, også for flipperspill. Produsent Stern og den tyske importøren Bergmann innser dette og satser sterkt på produksjon og distribusjon av flipper i året som kommer. Spennende!

Kilde: www.pinballnews.com


Christian Grande - 1/22/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!