...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
FØTTER TIL BESVÆR
De fleste har nok lagt merke til at flipperføtter har en tendens til å ”gnage” seg inn i kabinettet. Dette er noe som etterlater stygge merker i kabinettet, noe som ofte kan bli vanskelig å reparere i ettertid. Men nå er løsningen her: Pin-Cushin Pinball Leg Protectors!

I all enkelhet dreier det seg egentlig om filtmatter av kraftig materiale som er kuttet og justert slik at de passer perfekt som en beskyttelse mellom føttene og kabinettet på en flipper. Det er firmaet Bay Area Amusements som produserer og distribuerer disse, og de selges kun i komplette sett (4 pr. flipper). For mer informasjon om pris, levering og betaling se nettsidene til Bay Area Amusements.

Pin-Cushin selges med 30 dagers pengene tilbake-garanti, og de er testet til å passe de aller fleste flippere produsert etter 1970.


Med føttene på flipperspillet avskrudd kan man enkelt montere "Pin-Cushin Pinball Leg Protectors" (FOTO: Bay Area Amusements)Man fester ganske enkelt den lille filtmatten mellom kabinettet og flipperføttene (FOTO: Bay Area Amusements)Resultatet blir en tilnærmet usynlig men meget effektiv beskyttelse av kabinettet! (FOTO: Bay Area Amusements)


Christian Grande - 1/23/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!