...for flipperfrelste nordmenn

5/5/2014 


 MENY
 Hovedsiden
 Artikkelarkiv
 Forum
 Betroelser
 Chat
 Downloads
 Kjøp og Salg
 Entusiaster
 Flipperordboken
 Manualer
 Linker
 Søk
 Om SpilleDilla.com

 NYHETER
SIMPSONS PINBALL PARTY KOMMER TIL NORGE!
I slutten av desember 2002 ble lanserte Stern en ny flipper basert på temaer fra TV-serien The Simpsons. Det er i dag bekreftet at den norske Stern-importøren Vendcomatic har bestilt 2 eksemplarer av den nye flipperen - "The Simpsons Pinball Party".

Stern var representert på Eurocoins stand på ATEI-messen, hvor importører, distributører og operatører fra hele verden kunne prøve den nye flipperen "The Simpsons Pinball Party". Denne flipperen ble lansert i desember 2002, og er i disse dager klarert for levering på markedet verden over.

Tilbakemeldingene fra personer som har spilt på "The Simpsons Pinball Party" er så langt svært positive. Lyden og flyten i spillet skal visstnok være svært bra, samt at både spilleplan, kabinett og design for øvrig er i toppklasse. Du kan lese en rapport om spillet som tidligere er publisert på SpilleDilla.com her.


Vendcomatic har bestilt to eksemplarer av den nye flipperen, men leveringstid er ennå ikke klar. Det er heller ikke bestemt hvor de to flipperne vil bli utplassert.

Flipperentusiaster oppfordres til å spille MYE både på de nye Simpsons-flipperne og på de allerede utplasserte "Rollercoaster Tycoon"-flipperne. Det er kun på denne måten vi er sikret å få inn flere flippere til landet i tiden som kommer.

Christian Grande - 1/27/2003

 PARTNERE
 Flipperspill.com
 popbumper.no
 Flipperspel.nu
 BigBoppers.no
 Automater.no
 SPONSORER

 MASKININFO
 Atari (76-83)
 Bally (31-88)
 CapCom (95-96)
 ChicagoCoin (32-77)
 DataEast (87-94)
 Gottlieb (31-83)
 Midway (59-78)
 Sega (1994-1999)
 Stern (77-)
 Williams (44-99)


Ansvarlig Redaktør:
Christian Grande
Copyright 2002-2006 (c) SpilleDilla.com

Om oss
Bli skribent!